Setmanari d'informació local - 138 anys

Una gestora s'encarregarà del PP de Palma

4244
Tant aquest dilluns com dimecres passat, José María Rodríguez ha negat qualsevol tipus de relació amb la presumpta trama de corrupció. | Arxiu UH

Les direccions Espanyola i Balear del Partit Popular han acordat que una gestora es faci càrrec de la formació a Palma, després que el president de la junta territorial del PP de Palma, José María Rodríguez, estigui presumptament vinculat amb una trama de corrupció a la Policia Local.

L'aprovació d'aquesta gestora se celebrarà durant la propera junta directiva regional, prevista per a la fi d'aquesta setmana o al principi de la pròxima, en què assitirà el sots secretari d'Organització i Electoral del PP, Fernando Martínez-Maillo.

Les dimissions

La dimissió del president del PP de Palma, José María Rodríguez, així com la d'Álvaro Gijón i Sandra Fernández -tots dos nomenats pel primer-, s'han produït aquest migdia després de la reunió que han mantingut amb el president regional del PP, Miquel Vidal. La trobada s'ha celebrat després de la publicació de les investigacions de la causa contra una trama de corrupció policial, moment en el qual s'ha conegut que el president del PP de Palma està sent investigat per liderar presumptament una trama d'extorsió a empresaris turístics a través d'agents de la policia local.

Rodríguez: «Sóc innocent»

Tant aquest dilluns com dimecres passat, José María Rodríguez ha negat qualsevol tipus de relació amb la presumpta trama de corrupció: ha defensat la total innocència i ha tornat a posar-se «a la disposició de la justícia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.