Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «El pacte de Govern gaudeix de bona salut»

4202
Armengol ha recordat que el Govern es va conformar «des d'un acord parlamentari» i ha destacat la «pluralitat política», que «presenta resultats molt bons». | CAIB

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest divendres que el pacte de govern a les Balears «gaudeix de bona salut» i ha descartat que pugui veure's afectat per les negociacions per formar Govern en àmbit estatal.

Armengol ha recordat que el Govern es va conformar «des d'un acord parlamentari» i ha destacat la «pluralitat política», que «presenta resultats molt bons».

Segons la cap de l'Executiu, «varem signar uns acords del canvi que són públics; hem aprovat el pressupost dins del termini i en la forma escaients i aquest s'ha anat executant en un full de ruta pactat».

L'entrada de Podem al Govern Estatal

La presidenta ha afirmat que encara que seria «lògic que Podem hagués entrat» fa un any en el Govern al costat de PSIB i MÉS, «va decidir que tenia una implicació diferent» i actualment «no hi ha un debat real» sobre aquesta possible entrada sinó que «és un tema completament tancat».

En el mateix sentit, sobre la possibilitat que Podem retiri el suport al Govern a les Balears, Armengol ha indicat que no se li ha traslladat aquest escenari i ha afegit que «qüestionar un Govern autonòmic sobre la base del que passa en àmbit estatal em sembla poc respectuós en un sistema democràtic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.