Setmanari d'informació local - 138 anys

Rodríguez (PP) va participar a les «festes privades d’un conegut empresari nocturn» segons treballadores sexuals

4146

El president de la Junta Territorial del Partit Popular de Palma, José María Rodríguez, ha estat identificat per diversos testimonis que l'impliquen al cas de la Policia Local de Palma, segons informa Diario de Mallorca, així com també batles de diferents pobles Mallorca.

Així, s’assenyala que Rodríguez va participar a les «festes privades d’un conegut empresari nocturn». En aquest sentit, el jutge apunta a la possibilitat que l’empresari rebés tracte de favor a partir d’aquests encontres, en què si hi participaven treballadores del sexe, tenien l’ordre de no cobrar per aquest servei, segons les darreres informacions.

D’altra banda, membres de la Policia Local acudien també a aquests locals, on tampoc pagaven pel servei sexual de les treballadores ni per les consumicions, «a canvi que els locals no fossin inspeccionats», tot i que tampoc no disposessin de la llicència municipal corresponent, segons apunta la investigació.

Rodriguez nega la implicació

José María Rodríguez ha negat qualsevol tipus de relació amb la presumpta trama de corrupció policial de Palma arrel d’aquestes publicacions; defensa la «total innocència» i es posa «a la disposició de la justícia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.