Setmanari d'informació local - 138 anys

Sexe, drogues i cant gregorià al Vaticà a la darrera novel·la de Jaume Santandreu

'Operació Tiara' és el títol de la nova novel·la de Jaume Santandreu.

4142
Portada del nou llibre de Jaume Santandreu; «Operació Tiara».

'Operació Tiara' és el títol de la nova novel·la de Jaume Santandreu.

A la portada del llibre hi trobareu Santandreu transvestit de Papa Borgia. En l'interior: un Papa pederasta, un monsenyor de la Cúria vaticana, fill predilecte del Fundador dels Legionaris de Crist, organitzant en el seu palau una disbauxa de coca i sexe gai. Per tot seguit convertir-se en el camell que distribueix la droga a les altes jerarquies de l’església catòlica. El mateix monsenyor que era l’alcavot del secretari particular del diabòlic Papa Joan Pau II i que a hores d’ara segueix de cap de la màfia que forçà la dimissió de Benet XVI amb l’amenaça de destapar les aventures sàdiques i pederastes del seu germà, capellà, músic i director d’una escolania...

En paraules de Jaume Santandreu, «el llibre comença quan mor l’actual Papa Francesc. Aleshores. des de tots els indrets de la cristiandat, les multituds reclamen clonació. Els catòlics d’arreu del món volen un Papa idèntic a Francesc. Els desitjos del poble cristià s’acompleixen amb escreix. Del conclave més curt de la història de l’església catòlica en surt un pontífex jesuïta, sud-americà, pietós, poliglot, que fent honor a sant Martí de Porres pren el nom de Martí VI... Però el nou Papa porta una bomba en el seu immaculat currículum. El cardenal Ramon Bambarene Landazur, quan era prior del col·legi jesuïta de Piura adoptà com a fill de cos i d’ànima un fotim negre. Aquest diable aconseguí embruixar el seu pare putatiu fins a convertir-lo en vertader amic, amat i amant».

Jaume Santandreu va ser el protagonista de l'entrevista del dia a Ona Mediterrània aquest passat dimarts, podeu escoltar l'entrevista aquí:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.