Setmanari d'informació local - 138 anys

Convocada la vaga indefinida a l'Hotel Calma de Can Pastilla

3948
Segons Ginés, «la vaga l'efectuarà el 100% de la plantilla, que són unes 48 persones». | GoogleMaps

La Federació de Serveis de Comissions Obreres de les Illes Balears (CCOO) i els representants legals de l'Hotel Calma, de l'empresa Sis Dorada S.L., després d'autorització de la plantilla, han convocat vaga indefinida a partir de les 00h del dia 30 de juny fins que l'empresa aboni la totalitat de les quantitats degudes als treballadors i treballadores de l'hotel.

L'empresa Sis Dorada S.L., amb administrador únic Miquel Deyà Ordinas, no ha fet efectiu el pagament de la nòmina del mes de maig del present any i deu, «a gran part de la plantilla», part dels salaris corresponents a les nòmines d'octubre de 2015 a març de 2016, segons ha informat a aquest mitjà el secretari general de Comissions Obreres Ginés Diez.

Segons Ginés, «la vaga l'efectuarà el 100% de la plantilla, que són unes 48 persones». El secretari ha informat que han denunciat a inspecció «diverses vegades» i l'empresa al·lega «que no pot» pagar els salaris. En aquest sentit, els treballadors es demanen «on van a parar els beneficis que generen amb el seu treball».

Cita al TAMIB
El Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB) acollirà dia 23 de juny  la problemàtica d'aquesta empresa amb els treballadors -la majoria fixes discontinus-, i si no s'arriba a un acord «anirem a la vaga amb totes les conseqüències». Ginés reconeix que «tot i que l'acció sindical sigui la més efectiva» espera que l'empresa «sigui raonable; aboni els salaris endarrerits i pagui els primers set dies de cada mes, com diu la legalitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.