Setmanari d'informació local - 138 anys

La promoció turística serà competència dels Consells a principis del 2017

3712

El vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha assegurat aquest dimarts que la «voluntat» del Govern és que el traspàs de la promoció turística als Consells Insulars sigui una realitat a principis del proper any.

Així s'ha manifestat durant una interpel·lació parlamentària on també ha admès que aquesta transferència de promoció turística als Consells Insulars «no serà un traspàs a l'ús» com el que va tenir lloc, per exemple, amb agricultura, sinó que «obliga a una coordinació suplementària», en la qual, segons ha dit, ja estan treballant.

Durant la seva intervenció, Barceló ha explicat que estan fent «un plus de treball perquè el model que vam dissenyar sigui un model d'èxit i un exemple d'un mateix territori on hi ha diferents marques». «Volem arribar a un sistema de gestió que estigui carregat de sentit comú» i que hi hagi una «visió compartida perquè es respecti cada marca i cada Consell sigui responsable i això ens faci més competitiu».

El vicepresident, que ha remarcat el descens en la quantitat destinada a promoció turística i que va tenir lloc «sobretot durant la passada legislatura», ha incidit que«ningú posa en dubte» la importància d'aquest traspàs ja que la promoció és un «pilar clau de la gestió turística».

Segons ha dit, l'Agència de Turisme de les Balears no intervindrà sobre les marques sense el consens dels Consells i ja s'ha consensuat a quines fires anar, amb quina estands i què ens gastarem» en aquestes, entre altres qüestions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.