Setmanari d'informació local - 138 anys

Baldoví: «És important que Toni Verger m'acompanyi a Madrid, perquè sinó som països invisibles»

3652
Baldoví i Verger durant l'acte celebrat a Inca. | Unidos Podem MÉS

Unidos Podem Més i Alavalenciana sumen forces. Prop de 300 persones han assistit aquest divendres a l'acte de campanya #26J i les Lluites de País que ha tengut lloc al Claustre de Sant Domingo d'Inca protagonitzat per Antoni Verger i Joan Baldoví, candidats de les dues formacions.

La corrupció, el finançament, la llengua i els governs de canvi han estat els temes fonamentals de l'acte. Baldoví qui és diputat per Compromís i ha estat qui ha defensat al Congrés propostes de MÉS per Mallorca, ha volgut participar en aquest acte on destacat la necessitat de fer un front comú. «És important que Toni m'acompanyi a Madrid, perquè sinó som països invisibles», ha assegurat Baldoví.

En relació a la corrupció Baldoví ha destacat que són necessaris «més mitjans per millorar la justícia i també per a l'Agència Tributària». Per la seva banda Verger ha destacat que «el que cal són partits lliures de corrupció com MÉS per Mallorca i Compromís i no com el PP on la corrupció és estructural».

Llengua i finançament

Tant Verger com Baldoví han coincidit a destacar la necessitat d'exigir un millor finançament per així poder millorar les vides de les persones i per això han manifestat la seva voluntat de fer un front comú. En relació a la defensa de la llengua, el diputat de Compromís i candidat de la coalició #alavalenciana ha comentat que les agressions contra la llengua han estat tan ferotges per part del PP i que s'ha lliurat des de la transició el que ell anomena «la batalla de València» que al país Valencià que han donat com a resultat tenir a l'ajuntament de València a Rita Barberà 24 anys i que ha fet sentir «les valencianes i valencians com estranger en la nostra terra».

Verger, per la seva part, ha criticat també aquest intent del PP de fer «que es consideri el català com una llengua secundària i ha destacat la importància de participar d'una coalició i donar suport a un partit que defensa el dret a decidir» Finalment, els dos candidats han destacat la feina feta per aconseguir que tant el PactedelBotànic com els AcordsPelCanvi siguin una eina per donar resposta a les demandes de la ciutadania.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.