Setmanari d'informació local - 138 anys

Acord històric per a la recuperació de les fosses de la Guerra Civil i el Franquisme

3488
Imatge de la diputada de Més per Mallorca Margalida Capellà defensant la llei.

Després d'una llarga jornada parlamentària, cap a les cinc de l'horabaixa s'aprovava a la Cambra balear la Llei per a la recuperació de persones desaparegudes durant la Guerra Civil i el Franquisme.

La tribuna de convidats, plena de persones i familiars implicats directament en aquesta causa, s'emocionava i aplaudia durant l'hora que ha durat el debat. Anys de lluita i reivindicacions portaven, finalment, a l'aprovació d'aquesta històrica llei.

Una norma aprovada per assentiment per tots els grups parlamentaris amb representació a la Cambra balear després que tant el PP com Ciutadans hagin retirat les esmenes que quedaven vives després d'acceptar transaccionar diferents aspectes del text.

Les intervencions dels diferents grups parlamentaris han coincidit a assenyalar i felicitar les diferents associacions per a la recuperació de la memòria històrica, com Memòria de Mallorca, o a la diputada de Més per Mallorca, Margalida Capellà, per l'esforç i la tasca fetes per tal d'aconseguir aprovar aquesta llei.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.