Setmanari d'informació local - 138 anys

Una nova víctima mortal per violència masclista, aquesta vegada a Pollença

3448
La víctima que és la tercera dona morta enguany a les Balears víctima de violència masclista. | Arxiu

Una dona de 47 anys ha estat assassinada amb arma blanca al Port Pollença aquest diumenge, presumptament a mans de la seva parella, un home de 58 anys que ja ha estat detingut.

Els fets han passat a les 10.30 hores d'aquest diumenge. Com han pogut comprovar els agents en arribar al lloc, l'home ha clavat diverses punyalades a la dona, que ha mort a les 12.40 hores a conseqüència de les ferides al pit.

Segons han indicat fonts del Servei d'Atenció Mèdica Urgent, en arribar al domicili, al carrer Verge del Carme de Port Pollença, els sanitaris no han pogut salvar-li la vida.

L'home, també de nacionalitat romanesa, s'ha entregat a la policia local i la policia judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació. També s'han desplaçat fins al lloc una UVI mòbil, una ambulància bàsica i el metge del PAC més proper.

Paral·lelament, el Govern balear ha emès una declaració de condemna a aquesta mort violenta, en què ha manifestat el seu «rebuig més ferm i la condemna més contundent a qualsevol acte de violència de gènere».

El Govern ha avançat que se sumarà als actes de condemna i manifest per expressar el suport a la família de la víctima, que és la tercera dona morta aquest any a les Balears víctima de violència masclista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.