Setmanari d'informació local - 138 anys

Sánchez a Eivissa: «Qui doni suport a Iglesias està votant contra el PSOE»

3428
Sánchez durant la trobada celebrada a Eivissa aquest dissabte. | PSIB

Pedro Sánches és aquest cap de setmana a Balears. El candidat socialista ha assegurat aquest dissabte durant un miting a Eivissa, en el qual hi ha participat 500 persones, que  «cal sortir a votar, cal donar suport al canvi sense intermediaris».

Sánchez s'ha mostrat convençut que «els que van bloquejar el rellotge del canvi» després del 20D renunciant a la investidura, en el cas de Mariano Rajoy, i no donant suport al candidat socialista, en el cas de Pablo Iglesias, «ho pagaran en les urnes, tant un com l'altre». 

Sánchez manté que «Iglesias s'ha equivocat d'adversari» i ha advertit als votants de Podem que, per al seu líder, una «prioritat» és «acabar amb Rajoy» però «la prioritat que sempre anteposarà és que no governi el Partit Socialista "per això reitera que" el canvi no té intermediaris perquè al final l'intermediari sempre encareix el preu de les coses i el preu a pagar no poden ser quatre anys més de Rajoy ".

El líder del Partit Socialista ha demanat a Iglesias «que ho digui clar perquè jo ho dic clar: qui doni suport a Esglésies està votant contra el PSOE perquè Iglesias mai donarà suport a un socialista com a president del Govern».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.