Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Monjo: «No hi havia cap negre, només gent normal»

3418
El tinent de batle de l'ajuntament de Santa Margalida, Joan Monjo, en una imatge d'arxiu. | Arxiu UH

El tinent de batle de l'ajuntament de Santa Margalida, Joan Monjo, ha tornat a fer empegueir els margalidans, aquesta vegada s'ha superat a ell mateix en diferenciar entre «negres» i «gent normal».

Monjo responia a una interpel·lació del grup municipal de MÉS sobre la demanda de suspensió de la llicència d'obres al chalet del compositor britànic John Barry, quan va afirmar que s'havia intentat localitzar al denunciant, «un negre» i que quan es varen dirigir al domicili del denunciant, a la casa «no hi havia cap negre, només hi havia gent normal».

Qual des de l'oposició se li va recriminar el llenguatge racista usat, Monjo explicà que es referia a la «gent normal» com gent amb «poder adquisitiu».

Cal recordar que, segons informava el passat diumenge el diari Ultima Hora, la inacabada mansió del compositor britànic John Barry a Santa Margalida havia estat objecte d'una denuncia. Concretament, un ciutadà demanà a l'Ajuntament que revoqui la llicència que se li va concedir en 1974, fa 42 anys.
El xalet de Barry ocupa el cim d'un turó molt proper a la Vila des del qual es pot gaudir d'unes magnífiques vistes damunt la badia d'Alcúdia i el Pla. La mansió, d'estil californià, no es va arribar a acabar i el compositor mai hi va residir.
L'anònim autor de la petició reclama que es declari la caducitat del permís urbanístic. La llicència es va atorgar sense data de caducitat específica, de manera que des del punt de vista administratiu segueix vigent a dia d'avui.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.