Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern rep per primera vegada Òmnium Cultural

3372

Una delegació d'Òmnium Cultural, encapçalada pel president Jordi Cuixart, s'ha reunit aquest dimarts horabaixa amb la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, en motiu de l'acte de reconeixement a Maria Antònia Oliver, 48è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. En la que ha estat la primera reunió entre un govern illenc i Òmnium també hi han participat la consellera de Cultura, Ruth Mateu, el president de l'Obra Cultural Balear, Jaume Mateu, i l'homenatjada Oliver. 

Cuixart ha considerat la reunió amb Armengol «una trobada emmarcada en la normalitat dels territoris de l'àmbit lingüístic català» i n'ha remarcat la «sintonia i reciprocitat» amb la màxima representant del govern balear.

Després de la rebuda institucional, Can Alcover ha acollit l'acte de reconeixement a Maria Antònia Oliver. L'Obra Cultural Balear i Òmnium Cultural han organitzat aquest acte per homenatjar la guanyadora del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, la qual rebrà el guardó el proper dilluns 6 de juny al Palau de la Música, a Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.