Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca i Catalunya signen un conveni de col·laboració ferroviària

3340
Mallorca i Catalunya signen un conveni de col·laboració ferroviària. | Arxiu

El director-gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), Mateu Capellà, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, han signat un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en la gestió dels seus serveis i infraestructures, amb el finalitat de contribuir a la millora de la mobilitat dins del seu territori d'implantació.

Les dues empreses públiques, que ja han mantingut relacions en activitats de transport de viatgers amb anterioritat amb èxit, tenen interès en establir una cooperació a llarg termini.

Entre els àmbits de col·laboració estarà la tecnologia, la informació, la documentació, la formació, les missions d'experts, assistència tècnica, compartir estudis, treballs, instal·lacions i proveïments, divulgació i manteniment de patrimoni històric i la cooperació industrial.

A més, en el marc d'aquesta col·laboració, s'ha acordat posar en marxa un grup de treball per potenciar els ferrocarrils turístics a la Mediterrània.

Precisament, la signatura del Coveni va tenir lloc a les instal·lacions de l'estació de Son Carrió, a la nau dedicada a tallers on la Fundació Ferrocaib restaura trens històrics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.