Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB presenta la candidatura «un sí pel canvi» per aconseguir guanyar el PP

3322
Armengol amb els candidats a les llistes del proper 26J. | PSIB

El PSIB-PSOE ha celebrat aquest dissabte un vermut a S'Escorxador de Palma per presentar públicament les candidatures al Congrés per Balears i al Senat per Mallorca, per Menorca, i per Eivissa i Formentera. Una candidatura que, en paraules del cap de llista, Pere Joan Pons, és la del «sí a les Illes Balears per fer realitat el canvi a Espanya».

El candidat al Congrés ha manifestat fer front a aquest repte «amb il·lusió, ganes i passió perquè tot està per guanyar», assegurant que «hi ha molt bon ambient i la gent es mobilitzarà perquè és conscient de que és un moment cabdal i la campanya serà clau per canviar les coses a Espanya i seguir reivindicant des de Balears».

Pons ha repassat la feina del Govern de les Illes Balears en aquest primer any destacant que «ha estat de canvis i de molts de sís, sí a la sanitat, sí a l'educació, sí als serveis socials, un sí al canvi».

Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE,  ha explicat que els socialistes aposten per fer una campanya «en positiu, amb il·lusió, ganes i passió», una campanya «de sí a aquest canvi necessari a Espanya» perquè «sens dubte és fonamental que a Espanya hi hagi un canvi de govern per un que sigui molt més sensible als interessos de la ciutadania de Balears».

La secretària general ha recordat la feina feta aquests primers 10 mesos «treballant en positiu per retornar drets a la ciutadania i per reivindicar de valent el que és just per la gent de Balears», una feina que seguirà fent Pere Joan Pons, que serà «un magnífica ambaixador de les illes al Congrés, una persona clau acompanyada d'homes i dones socialistes, valents i compromesos amb aquesta terra, que tenen molt clar que la seva obligació és defensar els interessos d'aquestes illes i no les sigles del partit», el que és una diferència clau respecte altres candidatures «com la del PP».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.