Setmanari d'informació local - 138 anys

La xerrada 'Les Balears i el canvi climàtic' informarà de la contribució de les illes al problema

3302
Les conferències se celebraran els dies 23 i 24 de maig | Aliança Mar Blava

Aliança Mar Blava, en col·laboració amb la Direcció general d'Energia i Canvi Climàtic del Govern, ha organitzat els dies 23 i 24 de maig, a Mallorca i Eivissa, respectivament, les conferències sobre 'Les Illes Balears i el canvi climàtic', que versaran sobre la contribució de les Balears al problema; els impactes del canvi climàtic en el Mediterrani i les noves orientacions en política energètica després de l'Acord de Paris de desembre de 2015.

L'organització considera que la realització d'aquestes jornades pot servir per transmetre a la ciutadania informació científica i tècnica rellevant sobre aquestes qüestions i «propiciar la presa de consciència» sobre la necessitat de fer front «urgentment i de forma eficaç» al desafiament del canvi climàtic mitjançant el canvi del model energètic cap a un model «veritablement sostenible».


Les dues xerrades

'L'Acord de París. Repercussions del Canvi Climàtic en el Mediterrani i a les Balears', per Teresa Ribera Martínez, directora de l'Institut de Desenvolupament Sostenible i Relacions Internacionals (IDDRI), amb seu a París.

'Contribució de les Illes Balears al Canvi Climàtic', per Joan Groizard Payeras, director general d'Energia i Canvi Climàtic de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears.

Mallorca i Eivissa

Dilluns, 23 de maig, a les 19h, a la sala polivalent de l'Espai Francesc Quetglas, (C/ Manacor 158), Palma.

Dimarts, 24 de maig, a les 20h, al Centre Cultural Jesús (C/Faisà, 7, Santa Eulària des Riu), Eivissa. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.