Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IMAS recupera el requisit del català

3300
La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, ha apuntat que «amb aquesta modificació fem una passa en la recuperació del català com a llengua pròpia de les Balears». | Consell de Mallorca

El català tornarà a ser requisit per treballar a l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) a partir de l'aprovació de l'expedient de modificació de la relació de llocs de treball que preveu el Consell.

Segons la institució, l'IMAS modificarà la relació de llocs de treball amb l'objectiu d'adaptar-la a la Llei 4/2016 de 6 d'abril de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública.

En aquest sentit, la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, ha apuntat que «amb aquesta modificació fem una passa en la recuperació del català com a llengua pròpia de les Balears, dotant-la d'oficialitat real, al mateix temps que engeguem mesures d'impuls i d'afavoriment del seu ús en la vida institucional, social i econòmica».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.