Setmanari d'informació local - 138 anys

La literatura i el còmic de les Balears arribaran a la Fira del Llibre de Varsòvia

3288
Els mallorquins Sebastià Alzamora, els il·lustradors Aina Bestard i Harold Jiménez i el dibuixant de còmic Pau tindran un espai reservat per presentar les obres o exposar-ne les il·lustracions pròpies. | Cartell de la Fira del Llibre de Varsòvia

Barcelona i la cultura catalana seran les convidades especials d'aquesta edició, que organitza l'Institut Ramon Llull juntament amb la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports.

La literatura i el còmic de les Balears, de la mà de l'Institut d'Estudis Baleàrics, tornaran a estar presents en la Warsaw International Book Fair per tercer any consecutiu. Segons un comunicat, enguany és un any especial a la Fira del Llibre de Varsòvia, ja que Barcelona i la literatura catalana seran convidades especials d'aquest esdeveniment, que se celebra entre el 19 i el 22 de maig.

Sebastià Alzamora, Aina Bestard, Harold Jiménez o Pau

L'Institut d'Estudis Baleàrics s'integrarà dins l'estand que acollirà la presència catalana a la fira i on s'hi han organitzat tot un grapat d'activitats literàries protagonitzades per una delegació d'escriptors de Catalunya i les Balears, entre els quals hi ha els mallorquins Sebastià Alzamora, els il·lustradors Aina Bestard i Harold Jiménez i el dibuixant de còmic Pau.

Tots ells tenen obres traduïdes al polonès pels tècnics de l'IEB. Aquests autors realitzaran mentre duri la fira presentacions dels seus llibres, tallers, signatures i, en el cas d'Aina Bestard, tindrà una exposició d'il·lustracions en el Centrum Sztuki Współczesnej.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.