Setmanari d'informació local - 138 anys

'Tota pedra fa paret', objectiu aconseguit

3284
Els 17 dies de campanya vinents recolliran el màxim possible per moblar les instal·acions, amb els llits o la il·luminació dels espais. | GOB

El GOB celebra haver aconseguit l'objectiu de la campanya per a la reconstrucció de la Trapa 'Tota pedra fa paret'. El grup explica que «en dos mesos la suma de totes les aportacions realitzades pels micromecenes ha fet que en menys temps del necessari haguem arribat al nostre òptim, els 18.800€».

Les aportacions possibiliten la reconstrucció de part de les cases de la Trapa per fer-hi un refugi per a 8 persones; cuina; menjador i un espai multidisciplinari, «espais que estaran a disposició dels nostres voluntaris i col·laboradors i d'entitats i col·lectius amb objectius de conservació, educació ambiental i voluntariat».

L'agrupació ecologista agraeix en un comunicat als 303 micromecenes les aportacions que han realitzat a partir de la plataforma GOTEO, i explica que els 17 dies de campanya vinents recolliran el màxim possible per moblar les instal·lacions, amb els llits o la il·luminació dels espais.




Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.