Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «IB3 ha de garantir el dret constitucional a una informació veraç»

3260
La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assenyalat que «el punt transcendetal d’IB3 no és l'audiència, perquè no s'actua en un mercat privat». | Arxiu UH/ Joan Torres

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assenyalat que «el punt transcendental d'IB3 no és l'audiència, perquè no s'actua en un mercat privat», sinó que com a ens públic s'ha de focalitzar en «garantir el dret constitucional a una informació veraç; una programació per conscienciar a la ciutadania; fer quatre illes i la normalització lingüística».

En aquest sentit, la presidenta ha contraposat el model d'IB3 al de TVE i ha volgut recordar a la portaveu del Partit Popular, Marga Prohens, que a la formació popular se l'acusa «d'intercedir en la informació periodística en les ràdios i televisions públiques».

D'altra banda, Prohens ha censurat que en «deu mesos, les audiències d'IB3 han caigut en un 50%» després que en la passada legislatura «pugessin un 50%», pel que li ha demanat que treballin perquè «les audiències no acabin per matar IB3».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.