Setmanari d'informació local - 138 anys

Errejón qualifica a ‘Units podem més’ de «fet històric»

3206
Errejón i la resta de dirigents i diputats de Podem.

Íñigo Errejón,  secretari polític de Podem, ha participat aquest dissabte a Palma a la iniciativa 'El Congrés a la teva plaça', en què els diputats balears de Podem han explicat la seva tasca durant aquests mesos a la Cambra.

Errejón ha qualifica d’«històric» l’acord de MÉS, Podem i Esquerra Unida. «Ha estat la manera de confluir en una candidatura il·lusionant que pot guanyar el PP», ha indicat.  

El líder polític, també ha criticat que al socialista Pedro Sánchez no hi hagi una possible confluència conjunta al Senat, cosa que, segons ha dit, fa «més difícil el camí» del canvi polític.

En aquest sentit, Errejón ha lloat que altres dirigents autonòmics socialistes, entre els quals ha citat al valencià Ximo Puig, «sí que han estat més raonables».

 Així mateix, ha assegurat que durant aquests mesos les diferents forces polítiques s'han «retratat». «S'ha vist que hi ha dos projectes de país contraposats, el del PP perquè ‘tot es quedi com està’ i el nostre de transformació per a la gent senzilla» , ha apuntat.    

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.