Setmanari d'informació local - 138 anys

La demanda de «primàries obertes» s'estén a les xarxes socials

3174
El coportaveu de la formació David Abril, ha manifestat que «volem un acord ample, d’esquerres i pel dret a decidir».

L'Assemblea de MÉS per Mallorca ha votat majoritàriament celebrar primàries obertes perquè sigui la ciutadania, «que vol acord», qui decideixi sobre els llocs a ocupar per les diferents forces que componguin la coalició entre Podem, MÉS i EU.

El coportaveu de la formació David Abril, ha manifestat que «volem un acord ample, d'esquerres i pel dret a decidir». Abril no descarta continuar negociant i afirma que «si no arribam a un acord, defensam que sigui justament la ciutadania progressista, en primàries obertes amb els militants de MÉS, Podem i EU, que decideixi sobre el conjunt de la llista».

En el mateix sentit, la coportaveu Bel Busquets ha afirmat que el grup no té «cap problema en inscriure un acord de coalició política i que sigui la gent la que decideixi més endavant, en els dies vinents, sobre les llistes en primàries si entre nosaltres no hem estat capaços d'arribar a un acord òptim per a les parts». D'altra banda, Busquets assegura que «tot i que no és la primera opció, l'Assemblea mantén també la porta oberta a presentar-nos en solitari o en coalició amb altres, i per això hem inscrit avui davant la Junta electoral la documentació necessària».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.