Setmanari d'informació local - 138 anys

El nou REB sumarà les reivindicacions d'agents polítics i socials

3162
Armengol ha volgut remarcar que «passi el que passi després de les eleccions» el nivell de reclamació i fermesa per aconseguir que fructifiqui el nou REB «serà el mateix». | CAIB

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i els representants socials i grups polítics s'han reunit aquest dimecres «per sumar esforços i formar un front comú per aconseguir l'impuls d'un règim especial de les Balears».

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha detallat que el REB ha de preveure mecanismes «que compensin la pèrdua de competitivitat de les empreses i els costs d'insularitat que pateixen els ciutadans», pel que calen «mesures de caràcter fiscal o un fons de finançament, addicional als recursos que provenen del finançament autonòmic», entre d'altres. En aquest sentit, Cladera ha explicat que el Govern encarregarà a la UIB una anàlisi dels costs que causa la insularitat.

Després del 26J
Armengol ha volgut remarcar que «passi el que passi després de les eleccions, guanyi qui guanyi i es conformi el govern que es conformi, a partir del pròxim 26 de juny» el nivell de reclamació i de fermesa per aconseguir que fructifiqui el nou REB «serà el mateix».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.