Setmanari d'informació local - 138 anys

Javier Tejero abandona la llista del PSOE al Congrés

3054
El número 3 de la candidatura per les Balears en les passades eleccions ha subratllat que la seva renúncia es deu a «motius personals i familiars». | Arxiu UH/ Laura Pons Bedoya

Javier Tejero Isla ha anunciat aquest divendres que no repetirà com a candidat en la llista del PSIB-PSOE al Congrés. El número 3 de la candidatura per les Balears en les passades eleccions ha subratllat que la seva renúncia es deu a «motius personals i familiars».

«La campanya requereix un esforç que resulta esgotador afrontar una vegada més, per la qual cosa he decidit fer un pas al costat, mai cap enrere, perquè un altre agafi el testimoni», ha manifestat Tejero, qui ha reiterat en diverses ocasions que seguirà formant part dels òrgans del partit. «Hi seré pel que se'm necessiti».

Tejero va comunicar la decisió aquest dilluns al secretari general del PSOE de Menorca, Vicenç Tur, qui ha assegurat que «seguia sent una opció legitimada, malgrat els resultats i, per tant, tenia el nostre suport de partit si hagués volgut seguir en la llista».

«He estat un defensor d'un govern liderat per Pedro Sánchez, però hi ha hagut qui ha pensat que estava per sobre de bé i del mal i s'ha generat una situació de noves eleccions que crec que no és bona per al país ni per als ciutadans», ha aclarit Tejero.

En relació als possibles noms que es barregen com a candidats al Congrés, Tur ha indicat que ja s'han engegat les converses amb les agrupacions locals i amb el PSIB. «Segur que dilluns que ve ja haurem decidit qui representarà el projecte socialista», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.