Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «La Facultat de Medicina és viable i s'iniciarà aquest curs»

2988
Armengol ha afirmat que malgrat les crítiques de Podem, el projecte és «viable», donat que la «facultat no implica retallades en educació, sanitat o socials». | E.P.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat aquest dilluns la signatura del conveni entre la Universitat de les Illes Balears (UIB) i les conselleries de Salut i Educació que, segons ha dit, «fa possible que la Facultat de Medicina comenci aquest curs 2016-2017» com «una aposta valenta i estratègica» per a les Balears.

En la presentació, Armengol ha afirmat que malgrat les crítiques de Podem, el projecte és «viable», donat que la «facultat no implica retallades en educació, sanitat o socials». Armengol ha concretat que «ho he dit una i mil vegades, la comunitat ha de ser ambiciosa amb els seus compromisos».

La presentació, que ha tingut lloc en la capella del Consolat de Mar, ha comptat amb la presència del conseller d'Eduació, Martí March, la de Salut, Patricia Gómez, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet.

Aquest últim ha avançat que com a rector està convençut que en la pròxima reunió amb els representants de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (Aneca) es disposarà «d'un informe favorable» per a la creació de la facultat.

Respecte a la petició del PP sobre l'informe de viabilitat, Armengol ha expressat que «si necessiten més informació, la hi poden fer arribar» i que amb l'ampliació de l'objectiu de dèficit anunciada fa uns dies pel ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, «es garanteix perfectament aquesta iniciativa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.