Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS aposta per la cogestió dels aeroports de les Balears

2926
Segons la diputada de Més per Mallorca Joana Aina Campomar, «cal fer una passa més i reivindicar la cogestió dels nostres aeroports com a mesura de control de la nostra connectivitat, reivindicació dels ciutadans de les nostres Illes des de fa temps».

Els grups parlamentaris Més per Mallorca i Més per Menorca han presentat una Proposició no de llei per sol·licitar al Parlament que insti al Govern espanyol al fet que reivindiqui la cogestió dels aeroports de les Balears.

Segons la diputada de Més per Mallorca Joana Aina Campomar, «cal fer una passa més i reivindicar la cogestió dels nostres aeroports com a mesura de control de la nostra connectivitat, que és una reivindicació dels ciutadans de les nostres Illes des de fa temps».

En aquest sentit, Campomar ha constatat que el patrimoni públic d'AENA ha perdut més de 3.000 milions d'euros, mentre «els guanys són milionaris per a inversors privats». La diputada ha afegit que «els beneficis només són per als inversors i les retallades per als usuaris».

Compromís del nou Govern espanyol
La formació ha insistit en el fet que el Govern espanyol que sorgirà de les noves eleccions «ha de comprometre's a no rebaixar en cap cas el control públic de l'altre 51%» i estudiar la possibilitat de recuperar el màxim, «fins i tot d'arribar al 100%».

La diputada ha recordat que «els aeroports de les Balears» van aportar el 2014 «uns beneficis nets de gairebé 200 milions d'euros anuals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.