Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol cau en la trampa de Ciudadanos i anuncia una mesura que fa 30 anys que s'aplica

2920

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha explicat aquest dijous que els pares podran escollir la llengua de lectoescriptura de preferència en el procés de matriculació dels seus fills, pel que ha considerat que «estam millorant els drets de les famílies i dels alumnes». En realitat, des de l'aprovació de la Llei de Normalització Lingüística, els pares han pogut escollir la llengua de lectoescriptura dels seus infants, exceptuant el curs que va estar en vigor el TIL.

Segons ha explicat Armengol, actualment s'està en procés de sol·licitud de places i, pel que fa a llengua, «complim el que diu la LOMQE i la LOE», que és que els centres facin públic el seu pla educatiu i lingüístic, amb el qual els pares podran conèixer-los i decidir sol·licitar les places en base a això.

La presidenta ha afegit que «és important recordar que la passada legislatura, amb la imposició del TIL, els pares matriculaven en els centres sense conèixer el projecte educatiu perquè s'impugnàven els projectes educatius dels centres», i ha afegit que ara es «reconeixen els drets de les famílies».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.