Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP presentarà una proposició d'urgència per eliminar «les pintures vandàliques» sobre el turisme

2914
La proposició planteja l'eliminació immediata de les pintades a causa de la «nefasta imatge que estan transmetent de Palma en relació als turistes».

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Palma, Marga Durán, ha exposat el contingut de la proposició d'urgència que el grup municipal presentarà durant la sessió plenària ordinària d'aquest dijous, relativa a la necessitat d'eradicar les pintures vandàliques contra l'activitat turística aparegudes aquestes últimes setmanes en diversos carrers del barri antic.

La proposició planteja l'eliminació immediata de les pintades a causa de la «nefasta imatge que estan transmetent de Palma en relació als turistes». Segons Durán «no es pot permetre que aquests missatges, que ataquen directament als nostres visitants i els fan creure que no són benvinguts a la ciutat, romanguin per més temps davant la vista de tot el món».

Durán ha acusat el Govern d'actuar «amb exasperant lentitud» en aquesta situació, permetent que les pintades «estiguin presents en les façanes dels edificis dels barris del nucli històric de Palma des de fa ja diverses setmanes» sense que els responsables municipals «s'hagin immutat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.