Setmanari d'informació local - 138 anys

Munar es desvincula de la requalificació de Son Oms

2886
L'expresidenta del Parlament i del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar ha manifestat a l'Audiència Provincial de les Balears que no hi ha «cap fet objectiu» que acrediti que va intervenir en la requalificació del polígon de Son Oms. | E.P.

L'expresidenta del Parlament i del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, ha manifestat a l'Audiència Provincial de les Balears que no hi ha «cap fet objectiu» que acrediti que va intervenir en la requalificació del polígon de Son Oms ni que cobrés comissions a canvi, per la qual cosa ha sol·licitat l'arxiu de la seva imputació en la causa impulsada fa més de sis anys per aquestes presumptes irregularitats.

La imputada, qui compleix condemna a la presó des del 24 de juliol de 2013 per altres dos casos de corrupció, ha interposat un recurs d'apel·lació contra l'acte del jutge Antoni Rotger, que ha posat fi a la instrucció de les perquisicions entorn de Son Oms i ha decretat que continuï el procés penal contra l'exconseller insular de Territori, Bartomeu Vicens; el també expresident de la Càmera autonòmica Maximilià Morales i la mateixa Munar.

Possible blanqueig de capitals, prevaricació o suborn

En concret, en la resolució prèvia al judici oral, el magistrat sosté que en el marc d'aquestes actuacions van poder cometre's delictes de blanqueig de capitals, prevaricació, tràfic d'influències i suborn.

La dirigent de l'extinta Unió Mallorquina al·lega que aquests fets ja van ser objecte d'altres tres procediments penals, «sent una realitat», assenyala la defensa de Munar, que en aquests «mai es va fer comparèixer com investigada a la meva representada, ni es va procedir a formular acusació contra ella, ni per tant va ser condemnada», com sí que ho van ser tant Vicens com l'exvicepresident del Consell Miquel Nadal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.