Setmanari d'informació local - 138 anys

El Partit Popular presentarà una PNL per condemnar la «trajectòria antidemocràtica d'Otegi»

2882
Segons el partit popular, «no existeixen presos polítics a Espanya des que hi ha democràcia».

El Parlament tractarà aquest dimarts una proposició no de llei presentada pel grup parlamentari Popular per «condemnar la trajectòria antidemocràtica del dirigent basc Arnaldo Otegi, rebutjar les manifestacions d'enaltiment de després de la seva sortida de presó i expressar tota la solidaritat amb les víctimes que durant molts anys han sofert els efectes del terrorisme».

La diputada popular Maria Salom ha afirmat que «volem saber en quin lloc estan cadascuna de les formacions polítiques amb representació en el Parlament». En aquest sentit, Salom ha concretat que el grup vol conèixer «qui està del costat de la democràcia, la llibertat, la Constitució, i qui tracta de justificar fins i tot la violència».

Segons el partit popular, «no existeixen presos polítics a Espanya des que hi ha democràcia», de manera que no entenen «el missatge de suport de Més per Mallorca, en el qual celebrava l'alliberament d'Otegi». La diputada ha manifestat que els populars esperaven que el PSOE es desmarqués «del seu soci de Govern», però «ha guardat silenci».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.