Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern regula el turisme mariner i pesquer

2874
La portaveu del Govern, Pilar Costa, i el conseller de Pesca, Vicenç Vidal. | CAIB

El Consell de Govern ha aprovat aquesta setmana un decret pel qual es regula el turisme mariner i pesquer, que habilitarà al sector pesquer i aqüícola per dur a terme activitats turístiques complementàries vinculades totalment o parcialment a la seva tasca habitual.

Així ho ha anunciat el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, que  ha explicat que els turistes podran participar en la pesca, observar el medi marí o fer excursions nàutiques a les embarcacions dels pescadors.

El decret regula qui poden exercir aquesta activitat, la necessitat d'autorització per a menors, l'exigència de pòlisses i assegurances o la informació que s'ha de proporcionar als usuaris, entre d'altres qüestions.

Segons el Govern, es tracta d'una reivindicació del propi sector relativa a assolir la seva diversificació econòmica i la promoció dels seus productes a través del turisme.

 També ha de servir per revaloritzar els productes pesquers de les Balears i els seus oficis relacionats i promoure la recuperació de la cultura, les tradicions i el patrimoni vinculats a aquestes professions, posant de relleu els valors positius de l'activitat, que al mateix temps contribueixen a la protecció del medi ambient i al consum dels productes pesquers locals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.