Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya 'Repensem Mallorca' del Consell tanca la seva primera gira per l'illa

2866
Ensenyat durant una de les visites de la campanya 'Repensem Mallorca'. | Arxiu

La campanya 'Repesem Mallorca' ha finalitzat aquesta setmana, amb una visita a Calvià, la seva primera gira de visites per tots els municipis de l'illa amb les que el president del Consell, Miquel Ensenyat, ha recollit les propostes d'entitats, associacions locals i ajuntaments.

Segons ha informat la institució insular, a Calvià, el seu batle, Alfonso Rodríguez, acompanyat de la resta de regidors de la corporació local, ha traslladat a Ensenyat les necessitats més urgents que té actualment, entre les quals ha destacat la necessitats de revisar el Pla General amb línies estratègiques, com ara medi ambient, transport o habitatge, així com intervencions de medi ambient i patrimoni a la finca de Galatzó.

El batle també ha exposat la necessitat de construir instal·lacions de serveis per a la gent gran, com un centre de dia i un residència. En aquest sentit, Rodríguez i el seu equip de govern han manifestat que el fet de tenir una dispersió del nucli urbà del municipi fa que aquests serveis hagin d'anar acompanyats d'un servei de transport.

Els responsables del Consell han finalitzat la visita al municipi amb una trobada amb més d'una vintena d'entitats i associacions locals a les que el president ha presentat la campanya 'Repensem Mallorca', al mateix temps que els ha convidat a participar-hi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.