Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea de docents demana el boicot a les proves LOMQE

2852
Segons els membres de l'Assemblea, «aquestes proves no tenen cap justificació pedagògica ni cerquen millorar el sistema educatiu». | AssembleaDocents

L'Assemblea de Docents fa una crida a tots els claustres i equips directius a boicotejar les proves LOMQE, com ja ha fet el País Basc, Navarra, Canàries o Catalunya, «fent tot el possible per aturar-les, informant les famílies i, en qualsevol cas, que no les passin a cap nin, si els pares han mostrat la seva oposició», segons informa l'organització en un comunicat.

Segons els membres de l'Assemblea, «aquestes proves no tenen cap justificació pedagògica ni cerquen millorar el sistema educatiu». En aquest sentit, el grup insisteix que l'aplicació del format de la LOMQE «exclou del sistema educatiu l'alumnat més vulnerable, i servirà per fer rànquings als centres, encara que la Conselleria ho negui».

Hi ha altres prioritats

Els docents consideren que la despesa de 140.000 € és inoportuna tenint en compte que «tenim centenars d'alumnes estudiant a barracons i en condicions inacceptables» i que «amb aquests doblers es podrien contractar mestres per desdoblar grups o atendre als infants amb més necessitats».

Retornar la confiança als docents

En la mateixa línia, l'Assemblea exigeix al Govern un model que parteixi «del compromís i del consens», i que suposi l'elaboració d'unes proves «que parteixin d'un model propi i que retorni la confiança en la feina dels docents». En aquest sentit, els membres han concretat la necessitat «d'un Pla de Millora que vingui avalat per un pressupost que ara mateix no existeix».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.