Setmanari d'informació local - 138 anys

Manresa: «L'ús normal de la llengua catalana justifica l'existència d'IB3»

2836
El director ha afirmat que la reciprocitat d'emissions d'IB3 i Tv3 entre Catalunya i les Balears «està funcionant molt bé». | E.P

El director general d'IB3, Andreu Manresa, ha assegurat aquest dijous que «una de les raons centrals que li han encomanat i que justifica l'existència de l'ens públic és l'ús normal de llengua catalana i la promoció de les diferents varietats».

Manresa s'ha pronunciat en aquest sentit ser preguntat sobre la seva opinió en relació a l'ús del català a l'ens públic, formulada per la diputada de Més per Mallorca, Bel Busquets, durant la Comissió de control sobre la radiotelevisió de les Balears.

D'altra banda, el director s'ha referit a la reciprocitat d'emissions d'IB3 i Tv3 entre Catalunya i les Balears, que «tècnicament estan funcionant molt bé». En la mateixa línia, Manresa ha afegit que «des del punt de vista emocional» s'han rebut «multitud de missatges» - des de Perpinyà, entre d'altres- a través de les xarxes socials que «ens feliciten» per la recepció del senyal de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.