Setmanari d'informació local - 138 anys

Agermanament de les entitats sobiranistes de Catalunya, País Valencià i Mallorca

2764
Aquesta setmana València serà la capital de la reivindicació nacional, ja que s'hi faran diversos actes que culminaran amb una manifestació pel centre de la ciutat i amb un històric concert a la plaça de bous. | PDaD

Aquest proper dimecres, 20 d'abril, es farà a València l'acte d'agermanament entre diverses entitats sobiranistes del Països Catalans. L'Assemblea Nacional Catalana, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca fan una nova passa amb en el camí de la confluència i coordinaran les seves activitats i campanyes.

L'acte d'agermanament es farà a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València i comptarà ambla participació dels tres presidents de les entitats: Jordi Sánchez de l'ANC, Antoni Infante de la PDD(PV) i Cristòfol Soler de l'ASM.

Cal afegir que aquesta setmana València serà la capital de la reivindicació nacional, ja que s'hi faran diversos actes que culminaran amb una manifestació pel centre de la ciutat i amb un històric concert a la plaça de bous.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.