Setmanari d'informació local - 138 anys

El congrés de Jubilats per Mallorca estudiarà la figura de Joan Mascaró

2720
El VI Congrés de Jubilats per Mallorca se celebrarà aquest dissabte 16 d'abril, a Palma, al monestir de La Real i tendrà com a tema central: Vida i obra de Joan Mascaró i Fornés. | OCB

El VI Congrés de Jubilats per Mallorca se celebrarà aquest dissabte 16 d'abril, a Palma, al monestir de La Real i tendrà com a tema central: Vida i obra de Joan Mascaró i Fornés.

El Congrés és obert a tothom, socis i no-socis (a les votacions per elegir la nova Junta Directiva només hi podran votar els socis de l'entitat).

El programa previst del congrés és:

9:30 - Recepció i lliurament de material.

9:45 - Assemblea i elecció dels membres de la nova Junta Directiva.

10:30 - Ponència de Elisabet Abeyà Lafontana, qui traduí al català la versió del Bagavadh Gita que, traduint-lo del sànscrit a l'anglès, havia fet Joan Mascaró. Parlarà d'aquest i de dos altres llibres que li traduí al català, però també de les vivències del seu contacte amb l'autor i d'allò que li aportà com a persona.

11: 45 - Xerrada de Catalina Vaquer, viuda de Joan Maimó (autor de la biografia de Mascaró) que contarà les anècdotes de la darrera estada del professor a Mallorca i altres vivències en relació a la persona i a l'obra d'aquest mallorquí universal.

12.30 - Ponència del Pare March, natural del mateix poble i amic personal de Mascaró. Parlarà de l'espiritualitat de Joan Mascaró i de la seva posició política i cultural.

13:15 - Presentació i votació de les propostes de resolució.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.