Setmanari d'informació local - 138 anys

Segura (ERC): «La proposta de MÉS és interessant»

El portaveu d'Esquerra Republicana de les Illes Balears, Lluís Segura, s'ha mostrat obert a estudiar la proposta de MÉS per Mallorca de fer una candidatura amb quatre forces d'esquerra, dues d'aquí, Més i Esquerra i dues amb la direcció a Madrid, Podem i Esquerra Unida.

Segura ha declarat a Ona Mediterrània que «el primer que cal fer és agrair a MÉS que compti amb nosaltres per fer la candidatura, a a partir d'aquí, caldrà analitzar els detalls de la proposta, perquè fins ara només coneixem el titular, però no el contingut. Tot i amb això, consider que la proposta és interessant».

El portaveu de la formació independentista ha volgut deixar clar que «allò més important serà veure quins punt programàtics som capaços de consensuar i al final, tanmateix, la darrera paraula la tendrà la militància».

Segura ha recordat que Esquerra ha estat sempre «un partit generós». «Ho hem demostrat a l'hora de fer les candidatures municipals i sempre que hem participat en coalicions» ha explicat.

D'altra banda, Esquerra Republicana de les Illes Balears ha organitzat per aquest proper dissabte, 16 d'abril, a Can Alcover de Palma, una jornada de debat i formació amb dues taules rodones, una al matí, titulada 'Persones, societat, salut' i una altra a l'horabaixa titulada 'Avançar en el discurs sobiranista'.

La primera de les taules rodones començarà a les 10:00 i està previst que s'allargui fins a les 14:00. La segona serà des de les 16:00 a les 20:00.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.