Setmanari d'informació local - 138 anys

March: «Rebutgem la LOMCE, però no queda més remei que aplicar-la»

2700
March ha accentuat que la Lomce és «una mala llei que es va aprovar sense consens amb la comunitat educativa ni dels diferents grups polítics» | Arxiu UH / Joan Torres

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha afirmat aquest dimecres que «per activa, per passiva i per perifràstica» el departament d'Educació rebutja la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (Lomce), però que de moment «no queda un altre remei que aplicar-la».

March ha expressat que estar en contra d'aquesta normativa estatal «suposa un esforç pedagògic», i que la derogació d'aquesta ha de venir acompanyada «d'un pacte polític en l'àmbit estatal amb continuïtat de futur».

En aquest sentit ha donat la «benvinguda a la manifestació d'estudiants» que s'ha celebrat a Palma a la plaça del Tub a les 12 h. D'altra banda, March ha accentuat que la LOMCE és «una mala llei que es va aprovar sense consens amb la comunitat educativa ni dels diferents grups polítics». «Al Govern», ha afegit, «hem realitzat accions amb altres comunitats autònomes en les quals no governa el PP per demanar la paralització de la llei».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.