Setmanari d'informació local - 138 anys

L'AELC entrega a Palma els premis Cavall Verd a Màrius Sampere i Josep M. Jaumà

2656
Prop d’uns seixanta escriptors han assistit al sopar i entrega dels guardons literaris presentats per Ismael Pelegrí, per finalitzar una jornada que també ha comptat amb el recorregut literari en homenatge al narrador, poeta i articulista Manuel-Claudi Santos. | Carme Esteve

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana ha celebrat l'entrega dels premis Cavall Verd aquest dissabte a l'hotel Costa Azul de Palma.

En concret, Màrius Sampere ha rebut el premi Josep Maria Llompart (recollit per Mireia Vidal-Conte) per l’obra L’esfera insomne, com a millor llibre de poesia en català publicat el 2015. D'altra banda, Josep M. Jaumà ha estat guardonat amb el Premi Rafel Jaume a la millor traducció poètica de l’any per Irlanda Indòmita, 150 poemes de W.B. Yeats, de l’escriptor irlandès i Premi Nobel de Literatura William Butler Yeats.

Prop d’uns seixanta escriptors van assistir al sopar i entrega dels guardons literaris presentats per Ismael Pelegrí, per finalitzar una jornada que també va comptar amb una taula rodona i recorregut literari en homenatge al narrador, poeta i articulista Manuel-Claudi Santos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.