Setmanari d'informació local - 138 anys

L’IEB participa en la 27a Mostra d’Igualada

2638
Cartell de la mostra. | IEB

L’Institut d’Estudis Baleàrics serà present a la 27a Mostra d’Igualada – Fira de Teatre Infantil i Juvenil, que té lloc entre el 7 i el 10 d’abril. En aquesta fira, l’IEB compta amb un estand a la Llotja professional, on hi haurà presència tècnica de l’IEB i la Direcció General de Cultura; a més, hi actuen dues companyies balears seleccionades per la direcció artística de la fira: Circ Bover i Théatre du Mouvement.

Théatre du Mouvement presentarà el seu espectacle ‘De nou un instant tan breu’ el dijous 7 a les 11 del matí al Teatre Municipal l’Ateneu. Per la seva banda, Circ Bover farà dues funcions de ‘Vincles’, l’espectacle que marca els deu anys de la companyia, el divendres 8 a les 18.30 h i el dissabte 9 a les 22.00 h a la plaça de Cal Font.

La tasca de l’IEB en aquesta fira, segons ha explicat la institució,  té dues vessants: d’una banda, contactar amb programadors i directors d’espais escènics per presentar-los la creació que es fa a Balears i de l’altra, aprofitar aquests mateixos contactes per començar a fer difusió de Fira B!, la fira de música i arts escèniques de les Illes que se celebrarà a Mallorca entre el 29 de setembre i el 2 d’octubre d’enguany.

Aquest desplaçament s’emmarca en l’estratègia de projecció exterior de la cultura que l’IEB aplicarà a partir d’ara, que es basa en la presència a fires i festivals que resultin estratègics per als creadors de les Illes i les seves obres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.