Setmanari d'informació local - 138 anys

El director de Twitter visita Mallorca: «El 85% dels líders mundials usa aquesta plataforma»

2612
López de Ayala ha apuntat que «un 85% dels líders mundials són a Twitter»

Més de 250 persones han participat aquest dijous al Segon Fòrum Empresarial COM365 MediaGroup, que s'ha celebrat a l'hotel Iberostar Cristina de la Platja de Palma i on s'ha pogut escoltar, per primera vegada a Mallorca, la conferència del director general de Twitter de l'Estat Espanyol.

Sota el lema, 'Twitter: connecta el teu negoci', López de Ayala ha explicat els beneficis i les possibilitats que ofereix la plataforma social que compleix una dècada. Segons López, «el món està canviant, el carrer és mòbil, el bar és mòbil, els concerts són mòbils, fem més cas al mòbil que a la parella quan ens aixequem i solament en dos moments no l'utilitzem: quan ens dutxem i quan anem al mar o a la piscina».



La incidència de Twitter a les empreses

El director ha insistit que la plataforma «és una finestra oberta al món», per això les empreses l'han de fer servir. Segons López, «hi ha coses que només passen a Twitter», de manera que «el profit que es pot treure d'aquesta plataforma en l'àmbit empresarial abasteix molts àmbits, com el llançament de nous productes o la innovació».


La plataforma en l'àmit poític

El director ha explicat la influència de la xarxa, com el reconeixement del president nord-americà Obama sobre que Twitter va ser vital en la seva campanya electoral. De fet, en aquest sentit, López de Ayala ha apuntat que «un 85% dels líders mundials són a Twitter». En aquest sentit, el conferenciant ha afegit que la plataforma «és una eina clau per influenciar».

Entre els nombrosos assistents cal destacar la presència d'autoritats com Pilar Carbonell, directora general de Turisme del Govern; Cosme Bonet, conseller d'Economia del Consell de Mallorca; Pere Muñoz, director gerent de l'ATB; José Hila, batle de Palma; Inma de Benito, presidenta Executiva de la FEHM i Carmen Planas, presidenta de CAEB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.