Setmanari d'informació local - 138 anys

Les bandes de música, més presents a les barriades de Palma

2550
L'obejctiu de Cort és apropar les bandes de música a les barriades de Palma. | UH-Arxiu

La Regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha obert el termini per a que les bandes de música puguin presentar ofertes d’actuacions per a la seva contractació.

A la vegada, tal com ha informat l’Ajuntament de Palma, també s’ha obert la convocatòria per a que les entitats i associacions veïnals puguin sol·licitar que les bandes actuïn a les seves barriades.

Allò que es vol per part de la regidoria és «apropar la cultura al màxim nombre de barriades» i, per això, Cultura donarà resposta a les peticions de concerts per part de les entitats i associacions veïnals, sempre d’acord a la disponibilitat pressupostària. «L’objectiu és assegurar la distribució dels concerts de les bandes per la ciutat d’una manera equitativa», han assegurat.

Les bandes de música interessades han de presentar les seves propostes abans  de les 13 hores de l’11 d’abril. El pressupost que es destinarà és de 18.000 euros. L’Ajuntament atorgarà 6 concerts per banda a raó d’un màxim de 600 euros per actuació. Aquests concerts s’hauran de celebrar durant el 2016.

Pel que fa a la convocatòria per a les entitats i associacions veïnals, les sol·licituds s’han dividit en dos períodes perquè hi pugui haver concerts durant tot l’any.

  • 1r període: per a actuacions compreses entre l’1 de maig i el 31 de juliol de 2016 s’han de presentar les sol·licituds abans del 15 d’abril.
  • 2n període: per a actuacions compreses entre l’1 de setembre i el 31 de desembre s’han de presentar les sol·licituds de l’1 de juny al 31 de juliol.

Una comissió avaluadora formada per tres representants de la regidoria, funcionaris adscrits a l’àrea, un representant de Participació Ciutadana i un altre dela Federacióde Veïnats valoraran les sol·licituds segons uns barems establerts a les bases. Després, farà una llista per ordre de punts obtinguts i s’autoritzaran les de més puntuació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.