Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP veu insuficients les 1.500 places del pàrquing en el futur Parc Natural des Trenc

2480

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens, ha considerat «insuficients» les 1.500 places d'aparcament que planteja el Govern en la seva proposta de declaració de la zona del Trenc, de Campos, com a Parc Natural.

En roda de premsa, acompanyada de la diputada Núria Riera, la portaveu popular ha assenyalat que aquesta xifra representa unes 500 places de pàrquing menys que en l'actualitat. Segons ha indicat, avui dia es disposa d'unes de 2.000 places d'aparcament per accedir amb vehicle fins a la platja.

Així mateix, Prohens ha dit que exigiran «consens» amb els propietaris dels «terrenys» que comprenen aquest espai, la gran majoria dels quals són privats, pel que cal, ha insistit, comptar amb l'opinió de les persones afectades per aquesta mesura.

Amb tot, la portaveu del PP ha manifestat que valoren amb cautela la proposta anunciada aquest dimarts pel conseller de Medi Ambient, perquè abans volen conèixer «en profunditat» el projecte de llei del Govern.

En qualsevol cas, ha destacat que pot tenir aspectes positius, com «la regulació del pàrquing i els accessos», però també altres aspectes més delicats, «com les conseqüències que una mesura així pot tenir per als propietaris que es veuran afectats», per la qual cosa ha apel·lat al Govern «a practicar un diàleg i consens veritable amb tots ells».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.