Setmanari d'informació local - 138 anys

El jutge critica la «nul·la col·laboració» de la Policia Local en la investigació sobre la corrupció del cos

2468
Segons el magistrat, la «nul·la o molt escassa col·laboració que cal esperar dels comandaments de la Policia Local dificulten l'alçament», però la recerca continuarà endavant. | Arxiu UH / Guillermo Esteban

El titular del Jutjat d'Instrucció número 12 de Palma, Manuel Penalva, ha prorrogat aquest dimarts el secret entorn de la presumpta trama de corrupció sobre la Policia Local encara 30 dies més. La trama investiga les extorsions i amenaces a empresaris, principalment a la Platja de Palma, per part de membres de la Policia. Segons Penalva, encara resta «nombrosa documentació, dispositius de telefonia mòbil i discs durs» per analitzar.

Segons el magistrat, la «nul·la o molt escassa col·laboració que cal esperar dels comandaments de la Policia Local dificulten l'alçament», però la recerca continuarà endavant.

Càrrecs polítics implicats

Penalva recorda que l'auto del 29 de febrer va apuntar a nous alts càrrecs polítics -els noms dels quals evita esmentar- vinculats amb les pràctiques «pseudomafioses» dutes a terme per una «organització criminal» els membres de la qual són «autèntics mestres de l'engany, la manipulació, la mentida, l'ocultació i l'alteració de proves».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.