Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat visita diversos pobles dins de la campanya 'Repensem Mallorca'

2428
Ensenyat durant la seva visita a Lloret. | Consell de Mallorca

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, al costat del conseller de Desenvolupament  Local, Joan Font, ha visitat aquest setmana Muro, Sa Pobla, Capdepera i Artà dins de la campanya 'Repensem Mallorca'.

A Muro, els representants del Consell han estat rebuts pel batle  Martín Fornés i la resta del consistori. Segons han explicat des del Consell s'han tractat qüestions importants com el manteniment de les instal·lacions esportives, la carretera de Muro-Ca Picafort i el pont sobre la via del tren.

A Sa Pobla, Ensenyat ha estat rebut pel batle Biel Ferragut. Durant la reunió s'han tractat qüestions com són el deute, el manteniment del poliesportiu o les expropiacions de la ronda.

Necessitats urgents
A Capdepera, el batle Rafel Fernàndez, acompanyat de la resta de regidors del consistori, s'ha reunit amb els representants del Consell per exposar les necessitats més urgents que té actualment el municipi.

Fernández ha destacat el suport tècnic del Consell a l'hora de recolzar en els ajuntaments, al mateix temps que ha reclamat una major agilitat d'aquest, així com també ajudes a l'hora d'impulsar l'estalvi energètic.

La visita a Capdepera ha finalitzat amb una trobada amb més de 25 entitats i associacions locals a les quals el president els ha presentat la campanya 'Repensem Mallorca', i els ha convidat a participar.

D'altra banda, durant la visita a Artà, el seu batle , Bartomeu Gili, ha exposat la problemàtica que sofreix actualment el seu municipi quant a les instal·lacions del parc dels Bombers de Mallorca, així com també amb l'adaptació de les normes subsidiàries del municipi.

Finalment, els representants del Consell s'han reunit amb una quinzena d'associacions i entitats locals d'Artà amb l'objectiu de convidar-los a participar a la campanya. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.