Setmanari d'informació local - 138 anys

Sus al dia Mundial de la Poesia

2356
Aquest dilluns 21 de març es commemora el Dia Mundial de la Poesia. | Arxiu

Aquest dilluns 21 de març es commemora el Dia Mundial de la Poesia. La Conselleria de Participació, Transparència i Cultura, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics, ha organitzat tota una sèrie d’actes a les Illes per tal d’adherir-se a aquesta celebració mundial. 

Segons el Govern, «l’objectiu d’aquesta celebració és donar a conèixer la poesia entre els ciutadans, fer-la propera i convertir aquesta data en una gran festa de la paraula i les lletres». El programa de dia 21 de març està format per les següents activitats:


Mallorca

Hora: 12.00 h
Lloc: Mercat de l’Olivar
Concert del grup Cap de Turc, que interpretarà poemes de Ramon Llull i romanços.
Recital poètic amb la participació de Carles Fabregat, Pere Gomila, Glòria Julià, Joan Tomàs Martínez, Ponç Pons, Jean Serra i Antoni Vidal Ferrando.

Hora: 20.00 h
Lloc: Can Alcover (San Alonso, 24 – Palma)
Concert del cantautor Guiem Soldevila, que interpretarà poemes musicats de diversos autors.
Recital poètic amb la participació de Josep Lluís Aguiló, Carles Fabregat, Pere Gomila, Joan Tomàs Martínez, Joan Perelló, Ponç Pons, Jean Serra i Antoni Vidal Ferrando.
 
Menorca

Hora: 12.30 h
Lloc: Sala d’actes de l’IES Pasqual Calbó
Trobada dels escriptors Bep Joan Casasnoves, Miquel À. Llauger i Sebastià Perelló amb alumnes de secundària (4t ESO i 1r Batx.). Breu comentari de cada poeta sobre el poder de la poesia i els seus motius; recitat d'una selecció dels poemes. Lectura en diverses llengües del poema que Olga Xirinacs ha realitzat especialment per al Dia Mundial de la Poesia.

Hora: 19.00 h
Lloc: Biblioteca Pública de Maó
Recital poètic amb Bep Joan Casasnoves, Miquel À. Llauger i Sebastià Perelló i lectura del poema d’Olga Xirinacs.

Formentera 

Hora: 20.00 h
Lloc: Biblioteca Marià Villangómez (St. Francesc)
ENTRE ILLES: II TROBADA D´ESCRIPTORS D´EIVISSA I FORMENTERA, a càrrec de Bartomeu Ribes, Nora Albert, Joan Ferrer, Maria Neus Planells, Kryssula Kokosoulis i Maria Teresa Ferrer i amb l´actuació musical de La Guineu. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.