Setmanari d'informació local - 138 anys

La II Fira del Mercat Social consolida les alternatives de consum responsable

2340
La fira que enguany aplega 42 expositors. | dBalears

La II Fira del Mercat Solidari de Mallorca consolida les alternatives de consum responsable. El pati de la Misericòrdia acull aquest cap de setmana una fira que enguany aplega 42 expositors enfront els 36 de l’any passat.

Entre els expositors amb més èxit hi destaquen tots els que tenen a veure amb l’agricultura ecològica, la banca ètica i el comerç just. També s’hi pot trobar una paradeta d’Ona Mediterrània i dBalears.

Jordi López, coordinador de la Fira, ha assegurat que la trobada «s’ha consolidat» com un referent «que cobreix la necessitat dels expositors amb les exigències dels consumidors que aposten pel comerç solidari».

Activitats

A banda dels expositors, també es desenvolupen diferents tallers, conferències i actes. Entre aquests, aquest dissabte s’ha realitzat una xerrada sobre banca ètica, la presentació d’un llibre sobre el mateix tema, així com una conferència del president de la Banca Etica Populare d’Itàlia.

Aquest diumenge, que estarà obert de 10 a 14 hores, es farà un taller de confecció de bosses per part de Deixalles, un taller d’elaboració de sabó casolà, un col·loqui sobre la llibreria Transitant i la presentació del programa Barema 5.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.