Setmanari d'informació local - 138 anys

La Seu és la primera catedral 'verda' de l'Estat Espanyol

2308

La Catedral de Mallorca s'ha convertit en la primera catedral 'verda' de l'Estat Espanyol, perquè tota l'energia que empra és 100% d'origen renovable.

La decisió dels responsables de La Seu de realitzar un ús responsable de l'energia respon «al compromís per la reducció de l'impacte mediambiental de les activitats amb solucions sostenibles que contribueixin al manteniment del planeta», segons informen en un comunicat.

D'aquesta manera, la Catedral de Mallorca compta amb una consolidada Política de Gestió Energètica, en línia amb la preocupació pels problemes mediambientals i les conseqüències del canvi climàtic. A més de fomentar l'ús eficient de l'energia i l'estalvi energètic en les instal·lacions, el consum d'energia verda s'ha convertit en una important aposta per a un ús prudent i assenyat de l'energia. Segons afirma el responsable de comercialització d'energia d'Axpo Iberia, «Axpo gestiona la cartera de plantes de renovables més gran d'Espanya, fet que permet oferir energia 100% procedent de fonts renovables a tots els clients i ajudar-los a complir amb els compromisos de sostenibilitat».

La Seu com a Monument Històric

L'edifici de la Catedral va ser declarat Monument Històric-artístic el 1931 i compta amb la rosassa més gran del gòtic d'Europa. La segona catedral gòtica de major altura a Europa és coneguda també com «La catedral de la llum» i rep anualment gairebé 900.000 visites, sent el monument més visitat de les Balears i un dels deu més coneguts i millor valorats de l'Estat Espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.