Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi organitza una jornada sobre serveis socials

2234
El Pi Proposta per les Illes ha realitzat una jornada interna de Serveis Socials. | El Pi

El Pi Proposta per les Illes ha realitzat una jornada interna de Serveis Socials tot recordant la importància del finançament autonòmic perquè «allò que més ens preocupa són les nostres famílies, els nostres nins», ha senyalat durant la clausura la diputada del Pi, Maria Antònia Sureda.

La diputada ha parlat de la tramitació de lleis com la renda social garantida, la llei de fosses o la de protecció del col·lectiu LGTBI, durant la cloenda de l’acte on també ha fet incís en la importància d’un canvi en el finançament autonòmic. «Tenim uns serveis socials minsos per una falta de pressupost. No ens hem de cansar de demanar un nou finançament, més just, perquè allò que ens preocupa són les nostres famílies, els nostres nins», ha dit.

Durant la jornada, celebrada a Ca’n Alcover, diferents especialistes han compartit els seus coneixements del sistema públic dels serveis socials, especificant els principis, les funcions i l’estructura. A més s’ha exposat una visió global sobre com ha afectat la crisi econòmica a Europa, Espanya, les comunitats autònomes i els municipis, posant l’accent en la «solidaritat i la integració cap a les persones nouvingudes». 

El Pi, a més, ha fet dues conferències més específiques sobre el funcionament de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials i el funcionament dels serveis socials a Palma i als municipis de la part forana. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.