Setmanari d'informació local - 138 anys

La televisió de les Balears es tornarà a veure a Catalunya

2210

El president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals (CCMA), Brauli Duart, ha anunciat aquest divendres que «s'està més a prop que mai» de tancar un acord de reciprocitat perquè IB3 es pugui tornar a veure a Catalunya (es va deixar de veure el 2010).

En la comissió de control de la CCMA al Parlament, ha afirmat que el Govern balear ja s'ha comunicat amb la Generalitat per reactivar la reciprocitat, i que pot ser «cosa de molt pocs dies o setmanes com a molt» que IB3 es pugui tornar a emetre a Catalunya.

«Tan aviat com ens enviïn el senyal, nosaltres el penjarem al nostre múltiplex», ha remarcat Duart, que ha remarcat que els canals de Televisió de Catalunya ja es poden veure a les illes per decisió del Govern balear.

Respecte a la reciprocitat amb el País Valencià, ha dit que la situació és diferent, i ha explicat que la idea de la Generalitat Valenciana és recuperar la seva oferta audiovisual després del tancament fa més d'un any de Canal 9 i, un cop represa, la intenció és «establir una reciprocitat que mai ha existit».

Duart ha remarcat que la Generalitat valenciana té aquesta intenció i que per part de la CCMA «està oberta a col·laborar al màxim» perquè quan torni Canal 9 es pugui veure a Catalunya i els canals de la CCMA a la Comunitat Valenciana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.