Setmanari d'informació local - 138 anys

Rap, grafits i audiovisuals en femení

2188
Entre d'altres, l’acte inclourà l'actuació del grup de rap Phussyon, format per Karmen i Sheila, o un monòleg del grup Alerta Teatral que tracta la problemàtica de la transsexualitat. | Facebook Phussyon

L’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics ha organitzat la trobada “Cultura urbana en femení”, en el marc dels actes del 8 de març, dia de la Dona Treballadora. La trobada se celebra aquest dijous al Teatre Mar i Terra des de les 18 a les 21 hores i pretén acostar als més joves el debat sobre les discriminacions de gènere i rompre amb la idea que associa la cultura urbana amb valors masculins.

Activitats programades

L’acte inclourà una instal·lació audiovisual d’Alona Vinç que unifica imatge i moviment; un monòleg del grup Alerta Teatral que tracta la problemàtica de la transsexualitat; una actuació d’un dels grups de ball de l’acadèmia Top Dance; una lectura poètica i la projecció del curtmetratge contra l’assetjament escolar Días Contados, d’Andrea Bellver, Sara Tous i Claudia Palacios, tres alumnes de l’Institut Ramon LLull. També hi haurà una ludoteca amb jocs de rol i es farà una presentació de jocs que rompen amb els estereotips sexistes, en què Creu Roja hi col·laborarà.

Gracia de Juan, d’altra banda, farà una intervenció a les parets del pati per deixar-hi un grafit com a mostra de la mirada de les dones en aquesta tipus de manifestació artística i actuarà el grup de rap  Phussyon, format per dues joves, Karmen y Sheila, que presentaran, entre d’altres cançons, el seu nou EP.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.